ΕΚΠΤΩΣΗ-20%
IPANEMA

IPANEMA ΚΑΦΕΣ ESPRESSO DECAF 250g ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-100-039
8.60 10.71€ ΕΚΠΤΩΣΗ -20% Εξοικονομείτε 2.11€
/μήνα

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Ο Ipanema αλεσμένος καφές espresso Decaffeinated περιέχει διεθνώς πιστοποιημένη εκλεκτή ποικιλία μονοποικιλιακού καφέ 100% Arabica από τη φάρμα Ipanema της Βραζιλίας.

Είναι ένα χαρμάνι με κρεμώδης γεύση και ισορροπημένο βελούδινο σώμα με χαμηλή οξύτητα.

Η εταιρία έχει κλείσει τον αλεσμένο καφέ σε αεροστεγές μεταλλικό κουτί ώστε να διατηρηθούν όσο το δυνατό αναλλοίωτα τα αρώματα και η γεύση του.

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η απόλυτη απόλαυση ενός επαγγελματικού επιπέδου espresso στο σπίτι.

Πρόκειται για ένα ελαφρύ σε ένταση καφέ με ισορροπημένη γεύση.

Μια παρατεταμένη γλυκύτητα και λεπτές νότες από πορτοκάλι, και μέλι που ξεδιπλώνονται στον ουρανίσκο.

Μια λεπτή γλυκιά επίγευση ολοκληρώνει την εμπειρία της απόλαυσης! Μπορείτε να να τον απολαύσετε για Ristretto 25ml ή espresso στα 40ml.

Η φάρμα Ipanema Espresso είναι η 1η παγκoσμίως πιστοποιημένη φάρμα, από τους οργανισμούς UTZ & Rainforest Alliance. Σε υψόμετρο 850 έως 1.350 μέτρων και σε εκτάσεις που ξεπερνούν τα 6.000 εκτάρια, φιλοξενούνται τα 12 εκατομμύρια καφεόδεντρα. Κάθε χρόνο παράγουν περισσότερους από 7.000 τόνους καφέ 100% Arabica, ενός καφέ διάσημου για την αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα των γευστικών και αρωματικών του χαρακτηριστικών. Τη χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη, τις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες καλλιέργειας.

Το κρεμώδες και γευστικά ισορροπημένο σώμα του Ipanema Espresso, με χαμηλή οξύτητα, πλούσιο άρωμα και γλυκιά επίγευση πορτοκαλιού και μελιού, μεταμορφώνει τις απλές καθημερινές μας στιγμές σε μοναδικά απολαυστικές εμπειρίες καφέ. Μία απλή δοκιμή θα σας πείσει για την πραγματική αξία των πιστοποιημένων 100% Arabica κόκκων από τη Φάρμα Ipanema…στο Φλιτζάνι σας!

Ο Ipanema αλεσμένος καφές espresso Decaffeinated απευθύνεται σε όσους αναζητούν να ικανοποιούν τις αισθήσεις τους εύκολα και γρήγορα χωρίς καμιά παραχώρηση στην ποιότητα. Απολαύστε έναν μοναδικό espresso, χωρίς καμία έκπτωση στην γεύση, το άρωμα και την ποιότητά του.

Διατίθεται σε μεταλλικό αεροστεγές κουτί 250g που περιέχει αλεσμένο καφέ.

Χαρακτηριστικά Αλεσμένος 
Υποκατηγορία Καφές
Είδος Καφές Espresso 
Κιβώτιο 6 Συσκευασίες
Brand Name IPANEMA
Ποικιλία Decaffeine
Συσκευασία 250 gr