ΕΚΠΤΩΣΗ-21% Best Seller
IPANEMA

IPANEMA ΚΑΦΕΣ ESPRESSO 100% ARABICA 250g ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-100-038
8.20 10.43€ ΕΚΠΤΩΣΗ -21% Εξοικονομείτε 2.23€
/μήνα

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Το κρεμώδες και γευστικά ισορροπημένο σώμα του Ipanema Espresso, με χαμηλή οξύτητα, πλούσιο άρωμα και γλυκιά επίγευση πορτοκαλιού και μελιού, μεταμορφώνει τις απλές καθημερινές μας στιγμές σε μοναδικά απολαυστικές εμπειρίες καφέ.

Παρασκευάζεται από 100% κόκκους Arabica, και έχει 6 Πιστοποιήσεις και πάνω από 10 Διακρίσεις – Βραβεία.

Σε υψόμετρο 850 έως 1.350 μέτρων και σε εκτάσεις που ξεπερνούν τα 6.000 εκτάρια, φιλοξενούνται τα 12 εκατομμύρια καφεόδεντρα που κάθε χρόνο παράγουν περισσότερους από 7.000 τόνους καφέ 100% Arabica, ενός καφέ διάσημου για την αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα των γευστικών και αρωματικών του χαρακτηριστικών, τη χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη, τις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες καλλιέργειας και συνεπακόλουθα, τη σημαντικά υψηλότερη χρηματιστηριακή του τιμή σε σχέση με άλλους τύπους καφέ.

Ο καφές Ipanema Espresso έρχεται κατευθείαν από την φάρμα Ipanema της Βραζιλίας χωρίς μεσάζοντες και είναι από τους ελάχιστους καφέδες παγκοσμίως με τόσες πολλές πιστοποιήσεις και διακρίσεις.

Μία απλή δοκιμή θα σας πείσει για την πραγματική αξία των πιστοποιημένων 100% Arabica κόκκων από τη Φάρμα Ipanema…στο Φλιτζάνι σας!

Η συσκευασία περιέχει καφέ (κόκκους) σε μεταλλικό κουτί των 250 gr.

Χαρακτηριστικά Κόκκος
Κατάσταση Best Seller
Υποκατηγορία Καφές
Κιβώτιο 6 Συσκευασίες
Είδος Καφές Espresso 
Brand Name IPANEMA
Μορφή Κόκκος 
Ποικιλία 100% Arabica
Συσκευασία 250 gr