ΕΚΠΤΩΣΗ-10%
ROLCO

ΣΥΣΚΕΥΗ ROLCO ΦΟΡΗΤΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ COVIGUN

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30-131-008
277.88 308.76€ ΕΚΠΤΩΣΗ -10% Εξοικονομείτε 30.88€
/μήνα

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Το COVIGUN είναι μια μοναδική φορητή, ασύρματη συσκευή ελαφρού βάρους, που τροφοδοτείται με τεχνολογία δημιουργίας και εκτόξευσης σπρέι, κατάλληλη για την ατμοποίηση του απολυμαντικού υγρού για την καταπολέμηση ιών, βακτηρίων και άλλων παθογόνων οργανισμών καθώς και των κορωνοϊών.

Όλα τα εξαρτήματά του, έχουν αναβαθμιστεί και τροποποιηθεί για τα βέλτιστα αποτελέσματα απολύμανσης με τη δημιουργία ”ατμοποίησης” του απολυμαντικού υγρού και της εκτόξευσής του ως σπρέι.

Το απολυμαντικό υγρό στεγνώνει τέλεια σε λιγότερο από ένα λεπτό, επομένως, δεν χρειάζεστε τη χρήση πανιού ή άλλου μέσου.

Τόσο το COVIGUN όσο και το υγρό απολύμανσης με την ειδική φόρμουλα, έχουν πιστοποίηση SGS με CE - GS - EMC για τα μηχανικά μέρη και από τον ΕΟΦ για το απολυμαντικό.

Το COVIGUN λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία Lithium-lon 18v 2000mAh.

Ο χρόνος συνεχόμενης λειτουργίας είναι 30’ - 40’ min* (*ανάλογα τη χρήση), σε 1 φόρτιση μπαταρίας που μπορεί να καλύψει 600τ.μ. κατ’ ελάχιστο.

Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας γίνεται σε 90 λεπτά με τον ΦΟΡΤΙΣΤΗ που φορτίζει σε AC, είσοδος 100-240V, έξοδος 21.5V - 1.5A.

Η μπαταρία είναι επαναφορτιζόμενης Lithium-lon 18V – 2.000mAh με LED ένδειξης κατάστασης φόρτισης μπαταρίας.

Το μοτέρ του είναι 600W (έξοδος) στις 90.000 rpm/min με μηδενικής συντήρησης της μηχανή του.

    Διαθέτει:
  • ΔΟΧΕΙΟ ΥΓΡΟΥ περιεκτικότητας 800ml.
  • Διακόπτης ενεργοποίησης συσκευής On/Off.
  • Αφαιρούμενη Κεφαλή για Εύκολο Καθαρισμό με Αντιδιαβρωτικό ΑΚΟΥΣΙΟ από χαλκό διαμέτρου 0,8mm.
  • Τροχός πίεσης για ρύθμιση της διασποράς ψεκασμού και ροής του.
Υποκατηγορία Απολυμαντικά
Είδος Συσκευή Απολυμαντικού
Λειτουργία Χειροκίνητη
Brand Name ROLCO
Συσκευασία 1 Τεμάχιο