ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ESPRESSO ΓΥΑΛΙΝΟ 90ml

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 13-131-106
1.75
/μήνα

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Γυάλινο δοσομετρικό Ποτήρι 90ml για μέτρηση μονού ή διπλού καφέ espresso 30 & 60ml.

Χαρακτηριστικά:

  • Άριστης ποιότητας κατασκευή από pyrex.
  • Η συνολική χωρητικότητα του ποτηριού είναι 90ml.
  • Το ποτήρι έχει ενδείξεις με γραμμές περιμετρικά στα 30ml και στα 60ml. Η ένδειξη αναγράφεται και σε oz με διαβαθμίσεις 1oz και 2oz αντίστοιχα.
  • Διάμετρος: 5.7cm
  • Ύψος: 7cm
  • Βάρος: 108g

Είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ για να μετρήσετε την παραγόμενη ποσότητα και την σωστή σε ποσότητα εκχύλιση καφέ από τη μηχανή σας. Μπορείτε να δείτε εύκολα ποια είναι η σωστή δόση καφέ για μονό και διπλό espresso.

Κατασκευάζεται από την VDGLASS στην Πάρμα της Ιταλίας. Μια από τις πιο γνωστές εταιρείες στον σχεδιασμό φλιτζανιών και ποτηριών για καφέ. Έχει όμορφο διπλό γυάλινο πάτο υψηλής αισθητικής.

Ιστορία της VDGLASS

Η εταιρεία ιδρύθηκε και εδρεύει στην Πάρμα, σ ένα άριστο ιταλικό κέντρο για τη βιομηχανία, τον πολιτισμό και τις τέχνες όπου το γυαλί υψηλής ποιότητας είναι το κύριο μέλημά της. Η VDGLASS έχει ως στόχο να προσφέρει δημιουργικές λύσεις σε ποτήρια με εμπειρία και επαγγελματισμό, από το σχεδιασμό ενός νέου καλουπιού σε ένα προϊόν γυαλιού, σύμφωνα με τις τελευταίες ανάγκες μάρκετινγκ των εμπορικών εταιρειών τροφίμων και ποτών.

Η VDGLASS προμηθεύει υαλικά παγκοσμίως, άμεσα ή μέσω αντιπροσώπων, συνεργατών και διανομέων. Κάθε βήμα του κύκλου παραγωγής διαχειρίζεται εσωτερικά από την επιλογή σχημάτων και πρώτων υλών έως το τελικό επώνυμο προϊόν. Η κορυφαία αποδοτικότητα και αντιδραστικότητα διασφαλίζονται από την εξυπηρέτηση πελατών που συνεργάζεται στενά με το τμήμα παραγωγής, σύμφωνα με τα απαιτούμενα πρότυπα.

Υποκατηγορία Διάφορα Αξεσουάρ Barista
Χωρητικότητα 90ml
Κιβώτιο 1 Συσκευασία
Είδος Δοσομετρικό Σκεύος
Συσκευασία 1 Τεμάχιο
Χρώμα Διάφανο