AMENITIES ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ BOTANIKA 30ml 50ΤΕΜ

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 36-266-037
17.82
/μήνα

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Αφρόλουτρο σε συσκευασία των 30ml σε μπουκαλάκι

“Σκεφτείτε οικολογικά” είναι το σύνθημά μας για την σειρά Botanika της οποία προτεραιότητα αποτελεί η φροντίδα και η προσοχή του περιβάλλοντος.

Τα μπουκάλια των 30ml έχουν δημιουργηθεί από 100% ανακυκλώσιμο υλικό που αποτελείται από καπάκι αλουμινίου και οικολογική καφέ ετικέτα με λογότυπο τυπωμένο από φυτικά μελάνια. Οι ετικέτες είναι κατασκευασμένες από ειδικό οικολογικό υλικό με σχεδιασμό που παραπέμπει σε δέντρα και σε φύλλα δέντρων.

Η χωρητικότητα των 30ml η οποία είναι αρκετή για μία ολοκληρωμένη χρήση.

Ο σχεδιασμός της σειράς είναι ιδιαίτερος, σε ουδέτερους τόνους, vintage, κομψός ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε στυλ ξενοδοχείου.

Ο συνδυασμός της αρωματικής φρεσκάδας του φυτού «Λουΐζας» σε συνδυασμό με την ελαφριά οξύτητα του Περγαμόντο είναι πραγματικά αξιοσημείωτος.

Για λόγους υγιεινής όλα τα μπουκάλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά και πρέπει να αντικαθίστανται μόλις αδειάσουν.

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν από πολλούς πελάτες ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η καθαρότητα του μπάνιου.

Σειρά Botanika

Η συσκευασία περιλαμβάνει 50 τεμάχια.

Χαρακτηριστικά Amenities
Χωρητικότητα 30ml
Υποκατηγορία Είδη Ξενοδοχείου
Είδος Αφρόλουτρα 
Κιβώτιο 8 Συσκευασίες
Συσκευασία 50 Τεμάχια