CAFFE ITALIA

CAFFE ITALIA ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ESPRESSO ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ Ε.Σ.Ε POD MARCO POLO 100% ARABICA 100ΤΕΜ

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-100-013
36.27
/μήνα

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

A “BIG” Micro-Roastery. Χρησιμοποιούμε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό ενός μεγάλου εργοστασίου συνδυάζοντας όμως τη φροντίδα, το μεράκι και το πάθος που χαρακτηρίζουν ένα micro-roastery.

O Caffe Italia έχει τις εγκαταστάσεις του στη βόρεια Ρώμη, στην περιοχή Fiamo Romano.

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στον καταναλωτή ένα προϊόν που χαρακτηρίζεται από υψηλή και σταθερή ποιότητα.

Οι επιλεγμένες φυτείες καφέ, οι συνεχείς έλεγχοι κατά την παραγωγή και πριν τη διάθεση του καβουρντισμένου καφέ στην αγορά. Αποτελούν για εμάς προτεραιότητα και δέσμευση.

Ο Marco Polo περιέχει λιγότερη καφεΐνη σε σχέση με τα παραδοσιακά χαρμάνια, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για απόλαυση τις βραδινές ώρες.

Η οξύτητα, σε κατάλληλο επίπεδο και η ένταση των καφέδων Arabica Νότιας Αμερικής εξισορροπούνται ιδανικά με τον Arabica Ινδίας, δημιουργώντας ένα αρωματικό χαρμάνι με γλυκύτητα και ισορροπημένο σώμα αναδεικνύοντας αρωματικές νότες σοκολάτας και αμυγδάλου.

100% Arabica, από εκλεκτές ποικιλίες καφέ, καβουρδισμένες ξεχωριστά, για τους πιο απαιτητικούς και εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 100 χάρτινες κάψουλες (E.S.E).

Χαρακτηριστικά Κάψουλα (E.S.E)
Υποκατηγορία Καφές
Είδος Καφές Espresso 
Brand Name CAFFE ITALIA
Ποικιλία 100% Arabica
Συσκευασία 100 Τεμάχια