ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ LEMON 25ΤΕΜ

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30-255-019
49.32

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Πολύ αποτελεσματικό για την εξουδετέρωση δυσάρεστων οσμών (π.χ. αυγό) Δεν είναι τοξικό Συμπυκνωμένη σύνθεση - χαμηλό κόστος εφαρμογής για επαγγελματικές χρήσεις Αποτελεσματικό για όλες τις θερμοκρασίες πλύσης Αφήνει ευχάριστο άρωμα λεμονιού Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προϊόντα κατάλληλα για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.
Χαρακτηριστικά Αλκαλικό
Αρωμα Λεμόνι 
Υποκατηγορία Απορρυπαντικά
Είδος Πλυντηρίου Πιάτων/Ποτηριών 
Κιβώτιο 6 Συσκευασίες
Τύπος Αρωματικό Πλυντηρίου Πιάτων
Brand Name ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ
Καταλληλότητα Ανεξαρτήτως Σκληρότητας Νερού
Μορφή Ταμπλέτες 
Σύσταση Συμπυκνωμένο
Συσκευασία 25 Τεμάχια