Ασφάλεια συναλλαγών

Ολες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για λόγους ασφαλείας, δεν αποθηκεύει τα στοιχεία καμίας πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας για μελλοντική χρήση. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορά. Αυτόματα με την εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, δηλώνετε ρητά ότι έχετε το νόμιμο δικαίωμα χρήσης της εν λόγω κάρτας. Η Ιστοσελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών/χρεωστικών καρτών.

Η παροχή στοιχείων πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας δηλώνει τη συγκατάθεσή σας για χρέωση αυτής με το ποσό της αγοράς που πραγματοποιείτε μέσω της Ιστοσελίδας. Σε περίπτωση που η συναλλαγή με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας, π.χ. υπέρβαση του πιστωτικού ορίου ή υποψία απάτης, τότε η αγορά δεν θα εκτελεστεί.

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για τη μη πραγματοποίηση χρεώσεων ή δεσμεύσεων ποσών με πιστωτική κάρτα σε περίπτωση υπαιτιότητας της συνεργαζόμενης με αυτήν εταιρείας ή του παρόχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών (Internet Service Provider ή ISP).

«Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)».