ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ

DEOLIT STAR ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΡΩΜΑ ΜΗΛΟΥ 4Kg

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30-252-002
4.77

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Το DEOLIT STAR είναι ένα γενικό καθαριστικό για τις περισσότερες επιφάνειες ακόμα και ευαίσθητες (όπως μάρμαρα,πλακάκια,μωσαϊκά) που αφήνει ένα δίχτυ καθαριότητας και λάμψης και ταυτόχρονα προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση και τη χρήση. Κατάλληλο για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση, σε δάπεδα, τοίχους, πορτοπαράθυρα, γραφεία, είδη υγιεινής, είναι ασφαλές και δεν ερεθίζει το δέρμα. Αφήνει απαλό άρωμα φρεσκάδας. Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.
Αρωμα Πράσινο Μήλο 
pH (σε διάλυμα 1%) 6,5-7,5
Υποκατηγορία Απορρυπαντικά
Είδος Καθαριστικά
Κιβώτιο 4 Συσκευασίες
Τύπος Δαπέδων, Επιφανειών, Μάρμαρο
Brand Name ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ
Μορφή Υγρό 
Σύσταση Συμπυκνωμένο
Συσκευασία 4 Kgs