ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ

DESTRAL F-5 ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ 6Kg

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30-256-005
21,31

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Ισχυρό υπερσυμπυκωμένο αλκαλικό καθαριστικό για φούρνους, ψηστιέρες, καμένα λίπη. Δεν προσβάλει επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα και πλαστικά. Κατάλληλο για όλες τις σκληρότητες νερού. Ιδιαίτερα οικονομικό, με συμπυκνωμένη σύνθεση. Βιοαποικοδομήσιμο-φιλικό προς το περιβάλλον. Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προϊόντα κατάλληλα για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.
Χαρακτηριστικά Αλκαλικό
Υποκατηγορία Απορρυπαντικά
Είδος Καθαριστικά
Κιβώτιο 2 Συσκευασίες
Τύπος Εστιών, Φούρνων
Brand Name ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ
Προτεινόμενη Χρήση Κουζίνα
Μορφή Υγρό 
Σύσταση Υπερσυμπυκνωμένο
Συσκευασία 6 Kgs