KEEPCUP ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ NITRO 16oz (454ml)

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 22-358-039
16.00
/μήνα

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Το καινοτόμο επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι Ecological KeepCup Original Nitro, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Αυστραλία, έχει κατακτήσει τους έχοντες οικολογική συνείδηση, λάτρεις του καφέ και όχι μόνο, σε 65 χώρες του κόσμου.

Για τους Originals. Έξυπνοι και... επινοητικοί.

Το KeepCup Original, το πρώτο παγκοσμίως barista επαναχρησιμοποιήσιμο ποτήρι 16oz, αποτελεί την ιδανική επιλογή όχι μόνο για τον καφέ σας αλλά και για τα ζεστά ή κρύα ροφήματα ή τον χυμό σας.

Τέλεια επιλογή και για τους μικρούς μας φίλους!!!

Mια εύκολη επιλογή για ένα ρόφημα... on the go!

Το KeepCup αποτελείτε από 4 επιμέρους κομμάτια: το ίδιο το ποτήρι, το αφαιρούμενο καπάκι, το επίσης αφαιρούμενο πώμα και τέλος την προστατευτική ζώνη σιλικόνης που το περιβάλει, συνδυάζοντας έτσι χρηστικότητα και εμφάνιση.

Κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο, ένα θερμοπλαστικό πολυμερές με υψηλό σημείο τήξεως (160℃), ανθεκτικό σε ζεστά υγρά χωρίς να διασπάται απελευθερώνοντας τοξικές ουσίες στο περιεχόμενο.

Διαλέξτε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, με την επιλογή να εξατομικεύσετε τα επιμέρους κομμάτια, από τα οποία αποτελείται, το κάθε ένα ξεχωριστά (ποτήρι, καπάκι, πώμα ή ζώνη σιλικόνης).

Η χωρητικότητα του ανέρχεται στα 454ml ή 16oz.

Ελαφρύ, άθραυστο. Μη τοξικό χωρίς την παρουσία BPA/BPS στοιχείων.

Ιδανικό τόσο για ζεστά όσο και κρύα ροφήματα, διατηρώντας αναλλοίωτη τη γεύση τους.

Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων (χωρίς το καπάκι) & πλυντήριο πιάτων (στο επάνω ράφι)

Ανακυκλώσιμο προϊόν.

Σκεφτείτε πως τα 20 ποτήρια μίας χρήσεως, περιέχουν την ίδια ποσότητα πλαστικού με ένα μικρό KeepCup. Τα περισσότερα “χάρτινα” ποτήρια μίας χρήσεως, περιέχουν πολυαιθυλένιο (ένα από τα πιο κοινά χρησιμοποιούμενα πλαστικά).

Σκεφτείτε "Πράσινα" - Σκεφτείτε "KeepCup"!

Συμβάλλετε και εσείς, στον περιορισμό του Φαινόμενου του Θερμοκηπίου, χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι KeepCup, η χρήση του οποίου κατά τη διάρκεια ενός έτους, αντί των συμβατικών ποτηριών μιας χρήσης, συμπεριλαμβανομένων και των χάρτινων, μειώνει την εκπομπή των αερίων, που προκαλούν το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου έως και 92%.

Υποκατηγορία Είδη Take Away
Χωρητικότητα 16oz
Κιβώτιο 1 Συσκευασία
Είδος Επαναχρησιμοποιούμενα Ποτήρια - Keep Cup
Συσκευασία 1 Τεμάχιο
Χρώμα Μαύρο