ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ

NOVORIL PRO GLASS ΤΖΑΜΙΩΝ 1Lt (HACCP)

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30-267-002
4.33

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Υγρό καθαρισμού για τζάμια και λείες επιφάνειες, έτοιμο προς χρήση Άχρωμο και άοσμο κατάλληλο για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και το σύστημα HACCP Στεγνώνει αμέσως χωρίς να αφήνει γραμμές Απομακρύνει σκόνη, δαχτυλιές, λεκέδες από κραγιόν, στίγματα από ζωύφια κ.λ.π. Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προϊόντα κατάλληλα για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.
pH (σε διάλυμα 1%) 6-8
Υποκατηγορία Καθαρισμός Τζαμιών
Κιβώτιο 6 Συσκευασίες
Είδος Καθαριστικά
Τύπος Τζαμιών
Brand Name ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ
Καταλληλότητα Σύστημα HACCP
Μορφή Υγρό 
Σύσταση Αυτούσιο
Συσκευασία 1 Lt