ΕΚΠΤΩΣΗ-32%
ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ

SATOL LEX 1 ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΕΚΕΔΩΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣ, ΙΔΡΩΤΑ 1Lit

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30-254-046
2.87 4.20€ ΕΚΠΤΩΣΗ -32% Εξοικονομείτε 1.33€
/μήνα

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Τοπικό καθαριστικό για επίμονους λεκέδες από σκουριά, τσιμέντο, σίδερο, αποσμητικό, ιδρώτα Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα Ιδανικό για δύσκολους λεκέδες που ταλαιπωρούν των επαγγελματία αλλά και το νοικοκυριό. Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προϊόντα κατάλληλα για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.
pH (σε διάλυμα 1%) 1,93-2,93
Είδος Τοπικά Καθαριστικά
Κιβώτιο 6 Συσκευασίες
Brand Name ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ
Μορφή Υγρό 
Είδος Υφάσματος Λευκά και Χρωματιστά Υφάσματα
Συσκευασία 1 Lt