SPARK

SPARK CLASSIC ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ SPRING FRESH 2.8Lt (56 ΠΛΥΣΕΙΣ)

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30-254-129
7.25
/μήνα

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Υγρό απορρυπαντικό για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι.

Nέα Συσκευασία!

Η εξελιγμένη σύνθεση του SPARK Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων Υγρό Classic ροζ Classic Spring Fresh 2.8L/56MEZ. φροντίζει την λευκότητα των άσπρων ρούχων και προστατεύει τη σταθερότητα των χρωμάτων στα χρωματιστά. Προσφέρει άψογη καθαριότητα και απαλότητα.

Tο brand Spark έχει καταξιωθεί και αναγνωρίζεται ως η αξιόπιστη και πλήρης σειρά καθαριστικών προϊόντων Οικιακής φροντίδας. H εταιρία στην μακρόχρονη πορεία της ,στηρίζει σταθερά την ανάπτυξή της στο ανθρώπινο δυναμικό της, τους συνεργάτες της, λειτουργώντας πάντα στα πλαίσια της υγειούς επιχειρηματικότητας.H Spark με πάνω από 14 διαφορετικές κατηγορίες οικιακής και προσωπικής φροντίδας προσπαθεί να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή.

Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/ πρόσωπο. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, πλύνετε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Μην το καταπίνετε.

Συσκευασία: 2.8 Lt

Αρωμα Classic Spring Fresh
Υποκατηγορία Πλυντήριο Ρούχων
Κιβώτιο 4 Συσκευασίες
Είδος Πλυντηρίου Ρούχων
Τύπος Απορρυπαντικά Ιματισμού
Brand Name SPARK
Μορφή Υγρό 
Είδος Υφάσματος Λευκά και Χρωματιστά Υφάσματα
Συσκευασία 2.8 Lt