ΕΚΠΤΩΣΗ-37%

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ LE TUBE ΣΕΤ ΜΕ 2 ΜΥΤΕΣ & 13 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 27-507-141
66.32 105.03€ ΕΚΠΤΩΣΗ -37% Εξοικονομείτε 38.71€
/μήνα

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Παρασκευαστής μπισκότων le tube.

Le Tube, ένας παρασκευαστής μπισκότων με τις ίδιες εφαρμογές με τις σακούλες ζαχαροπλαστικής: Γέμιση, γαρνίρισμα, διακόσμηση και παροχή του πλεονεκτήματος της δοσολογίας.

Ιδανικό για παχιά παρασκευάσματα όπως κρέμες, παχιά μους, ζαχαροπλαστική.

Απλό στη χρήση: Διανέμει μια ορισμένη ποσότητα του παρασκευάσματος ασκώντας πίεση στο λαιμό. Έχει ένα κουμπί με βαθμολογήσεις (cl και oz) για να ρυθμίζει με ακρίβεια την ποσότητα που διανέμεται. Διαβαθμισμένο διαφανές δοχείο (cl και oz.) 0.75L: εύκολο να γεμίσει.

Ευέλικτο σύστημα δοχείου: προσαρμόζεται στην ποσότητα του παρασκευάσματος στο δοχείο, σταματά τη ροή μεταξύ δύο πιέσεων.

Καπάκια με κλείδωμα "1/4 στροφής": γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση.

Παρέχεται με ειδικό κιτ μπισκότων, αποτελούμενο από 2 απλά καπάκια και 13 αφαιρούμενους δίσκους διακόσμησης για την παρασκευή διαφόρων και πρωτότυπων κουλουρακίων και choux ζαχαροπλαστικής.

Παρέχεται με 2 ακροφύσια: 1 λείο και 1 αυλακωτό.

Φροντίδα: Πλυντήριο πιάτων.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 τεμάχιο.

Υποκατηγορία Εργαλεία Ζαχαροπλαστικής
Είδος Παρασκευαστής μπισκότων
Προτεινόμενη Χρήση Ζαχαροπλαστική
Συσκευασία 16 Τεμάχια