ΕΚΠΤΩΣΗ-20%
IPANEMA

IPANEMA ΚΑΦΕΣ ESPRESSO DECAF 250g ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-100-075
8.60 10.71€ ΕΚΠΤΩΣΗ -20% Εξοικονομείτε 2.11€
/μήνα

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Ο Καφές Espresso Ipanema Decaffeinated 250g σε κόκκους περιέχει διεθνώς πιστοποιημένη εκλεκτή ποικιλία μονοποικιλιακού καφέ 100% Arabica από τη φάρμα Ipanema της Βραζιλίας. Είναι ένα χαρμάνι με κρεμώδης γεύση και ισορροπημένο βελούδινο σώμα με χαμηλή οξύτητα. Είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τον καφέ τους χωρίς τις επιπτώσεις τις καφεΐνης.

Η εταιρία έχει κλείσει τους κόκκους του καφέ αυτού σε αεροστεγές μεταλλικό κουτί ώστε να διατηρούν όσο το δυνατό αναλλοίωτα τα αρώματα και τη γεύση του.

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η απόλυτη απόλαυση ενός επαγγελματικού επιπέδου espresso στο σπίτι. Πρόκειται για ένα ελαφρύ σε ένταση καφέ με ισορροπημένη γεύση.

Μια παρατεταμένη γλυκύτητα και λεπτές νότες από πορτοκάλι, και μέλι που ξεδιπλώνονται στον ουρανίσκο. Μια λεπτή γλυκιά επίγευση ολοκληρώνει την εμπειρία της απόλαυσης! Μπορείτε να να τον απολαύσετε για Ristretto 25ml ή espresso στα 40ml.

Ο Ipanema σε κόκκους – σπυρί απευθύνεται σε όσους αναζητούν να ικανοποιούν τις αισθήσεις τους αλέθοντας στο βαθμό που θέλουν, τον αγαπημένο τους καφέ. Απολαύστε έναν μοναδικό espresso, χωρίς καμία έκπτωση στην γεύση, το άρωμα και την ποιότητά του.

Διατίθεται σε μεταλλικό αεροστεγές κουτί 250g που περιέχει καβουρδισμένους κόκκους καφέ – σπυρί.

Χαρακτηριστικά Κόκκος
Κατάσταση Προσφορά
Υποκατηγορία Καφές
Είδος Καφές Espresso 
Κιβώτιο 6 Συσκευασίες
Brand Name IPANEMA
Μορφή Κόκκος 
Ποικιλία Decaffeine
Συσκευασία 250 gr