ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ
ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ

NOVORIL WC TAB ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ - ΑΦΑΛΑΤΙΚΟ 1Lt

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30-259-024
3.56
/μήνα

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Ένα όξινο καθαριστικό που καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά τους χώρους υγιεινής από άλατα, πουρί, σκουριές, υπολείμματα σαπουνιού.

Κατάλληλο για καθαρισμό όλων των επιφανειών που είναι ανθεκτικές στα οξέα προσδίδοντας ένα ευχάριστο άρωμα.

Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση για χαμηλό κόστος εφαρμογής.

Ιδανικό για επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες χρήστες που επιθυμούν ένα γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό σε χώρους και είδη υγιεινής που έχουν πλακάκια και όχι ευαίσθητες επιφάνειες.

Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Novoril WC, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

Να τηρείτε τα δεδομένα ασφαλείας ως αναγράφονται στην συσκευασία του προϊόντος.

Κατάσταση Προτεινόμενο Είδος
Υποκατηγορία Δαπέδα και Επιφάνειες
Κιβώτιο 6 Συσκευασίες
Είδος Αφαλατικά , Καθαριστικά
Προτεινόμενη Χρήση Μπάνιο
Brand Name ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ
Μορφή Υγρό 
Σύσταση Συμπυκνωμένο
Συσκευασία 1 Τεμάχιο