ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ

SOLID AGENT ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΦΡΙΤΕΖΕΣ 90gr

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30-256-009
4.12
/μήνα

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Απορροφητική σκόνη για ελαιόλαδο σε φριτέζες σε σακουλάκι των 90 γραμμαρίων μετατρέπει το λάδι σε τζελ και βοηθά στην σωστή συλλογή ελαίων και στη μη φραγή αποχετεύσεων.

100% φυτικό προϊόν χωρίς χημικά με συμπυκνωμένη σύνθεση για πολύ χαμηλό κόστος εφαρμογής.


Ιδανικό για επαγγελματίες χώρων εστίασης και ξενοδοχείων που επιθυμούν κατάλληλη απόρριψη των καμένων λαδιών και των λαδιών που πρέπει να αλλαχθούν χωρίς να χάνεται επιπλέον εργατοώρα και χωρίς κόπο για μάζεμα και λέρωμα άλλων σκευών και επιφανειών.

Εξαιρετικά αποτελεσματικός και γρήγορος καθαρισμός με ένα προϊόν καινοτομίας.

Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προϊόντα κατάλληλα για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.
Υποκατηγορία Κουζίνα
Κιβώτιο 80 Συσκευασίες
Είδος Απορροφητική Σκόνη
Τύπος Φούρνων
Brand Name ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ
Προτεινόμενη Χρήση Κουζίνα
Μορφή Σκόνη 
Σύσταση Αυτούσιο
Συσκευασία 90 gr