UTOPIA

UTOPIA DECAF ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ NESPRESSO 10ΤΕΜ

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-100-097
3.82
/μήνα

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

O μοναδικός καφές της Utopia, σε εκδοχή χωρίς καφεϊνη, ώστε να τον απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας.

Καθαρό και μέτριο προς σκούρο καβούρδισμα με χαμηλή οξύτητα. Συνδυάζει απαλά ένα γεμάτο σώμα με ήπια μεταξένια επίγευση.

Οι καφέδες Utopia – από την πρώτη ύλη έως την μεταφορά τους, το καβούρδισμα και την συσκευασία τους – έχουν επιλεχθεί πολύ προσεκτικά από εμάς με γνώμονα τις γευστικές επιθυμίες τόσο της Ελληνικής & Κυπριακής αγοράς αλλά και της γενικότερης παγκόσμιας τάσης καφέδων ανώτερης ποιότητας.

Για τους καφέδες Utopia επιλέξαμε συγκεκριμένες ποικιλίες Arabica της Λατινικής Αμερικής και Αφρικής. Οι καφέδες από την Λατινική Αμερική είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας natural και τους διαλέξαμε για να πάρουμε μια φρουτωδής γεύση με γλυκία οξύτητα.

Οι καφέδες από την κεντρική Αφρική είναι με washed και natural μέθοδο επεξεργασίας δίνοντας στους καφέδες μας την καλύτερη δυνατή καθαρή γεύση ξηρών καρπών και σοκολάτας.

Κάθε κουτί περιέχει 10 ντεκαφεϊνέ κάψουλες αλουμινίου, συμβατές με μηχανές Nespresso.

Χαρακτηριστικά Κάψουλα (Nespresso)
Υποκατηγορία Καφές
Είδος Καφές Espresso 
Brand Name UTOPIA
Συσκευασία 10 Τεμάχια